Dabartinė būklė
Neįrašytas
Užsiregistruokite į šį mokymo kursas ir gaukite prieigą prie
Kaina
Nemokamai
Pradėkite
Mokymo kursas turinys
1. Maisto saugos principai, maisto saugą reglamentuojantys teisės aktai
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
3. Kryžminė tarša. Prevencija.
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
4. Nesaugaus maisto atšaukimas iš rinkos
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
5. Maisto ir ne maisto atliekų tvarkymas
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
6. Apsinuodijimų maistu ir alergijų profilaktika
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
7. Informacijos pateikimas maisto produktų ženklinimo etiketėse, kainų etiketėse, valgiaraščiuose
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
8. Maisto tvarkymo subjektuose taikoma savikontrolė pagal Rizikos veiksnių analizės ir svarbiųjų valdymo taškų (RVASVT) sistemos principus. Geros higienos praktikos (GHP) taisyklės
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
9. Higienos reikalavimų laikymosi, profilaktinių sveikatos patikrinimų ir skiepų svarba
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
10. Per maistą plintančios užkrečiamosios ligos, sukėlėjų savybės, pagrindiniai ligų prevencijos principai
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
Literatūros sąrašas
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio
H10 – Higienos pažymėjimas. Tiesiogiai maistą tvarkantiems darbuotojams.
Šiuo metu neturite prieigos prie šio turinio